Aktuality na UKF: Nezabudnite si objednať známku, 2. marca sa na ŠD Nitra nenajete

V systéme AIS a študentských mailoch ste si dnes mohli prečítať dôležité upozornenia. Univerzita opäť zisťuje záväzný záujem o lacnejšie známky NO ISIC. Počas druhého marcového dňa bude v budove ŠD Nitra zatvorený bufet a výdajňa obedov.

V systéme AIS a študentských mailoch ste si dnes mohli prečítať dôležité upozornenia. Univerzita opäť zisťuje záväzný záujem o lacnejšie známky NO ISIC. Počas druhého marcového dňa bude v budove ŠD Nitra zatvorený bufet a výdajňa obedov.

Ak chcete v budúcom akademickom roku lacnejšiu prolongačnú známku, musíte do 1. apríla vyplniť v AIS záväznú objednávku. V prípade, že sa pravidelne stravujete na ŠD Nitra, budete musieť 2. marca urobiť výnimku.

Objednávka známok

Každý študent by si po prihlásení do systému AIS mal nájsť viditeľné upozornenie na dotazník. Jeho cieľom je predísť podobnému chaosu s prolongačnými známkami, aké nastali pri posledných dvoch zápisoch.

1
Dotazník. foto: ais.ukf.sk

Vyplnenie dotazníku je pre študentov jedinou možnosťou, ako sa v ďalšom akademickom roku dostať k lacnejším NO ISIC známkam. Ak dotazník nevyplníte, budete mať pri zápise k dispozícii iba drahšie ISIC známky v hodnote 10 €.

Dotazník je možné vyplniť do 1. apríla 2017. Preto ak máte záujem o lacnejšie známky, neváhajte a čím skôr ho vyplňte.

Zablokovanie obedov

Druhou aktualitou, na ktorú upozornilo vedenie univerzitnej jedálne, je zablokovanie objednávania i vydávania obedov na ŠD Nitra na deň 2. marca. Počas tohto dňa sa koná zasadnutie Vedeckej rady UKF, rozšírené o zasadnutia vedeckých rád jednotlivých fakúlt a udeľovanie čestných titulov.

DSC_0091-450x253
foto: archív ON

Z tohto dôvodu si vo štvrtok 2. 3. 2017 nebude možné prevziať na výdajni jedál ŠD Nitra obed a zatvorený bude aj bufet. Vedenie univerzitnej jedálne preto odporúča, aby ste si v tento deň obed objednali v inej budove.

titulná foto: autor

Zdieľajte článok

Komentáre:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.